Tagrenovering  med fokus på detaljen

Skal du bruge en tømrer til en tagrenovering, eller skal du have lagt nyt tag?

Hos Tømrermester Kim Bjørnsted Hansen kan vi være behjælpelige, når det kommer til renovering af tage for private og erhvervskunder i områder som Odense, Middelfart og Fredericia, men vi kører også gerne ud til resten af Fyn.

Når du vælger vores tømrerfirma, er du garanteret et grundigt stykke arbejde til en god pris, og herudover tilbyder vi professionel rådgivning og sparring, da vi mener, at det skaber grundlaget for den bedste løsning. Vi sørger således altid for, at du som kunde bliver fuldt tilfreds ved at have fokus på den sidste detalje.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen for et nyt tag afhænger naturligvis af opgavens omfang samt materialevalg. Der er eksempelvis stor forskel på, om du skal have fjernet et gammelt tag for at få lagt nyt tag på huset, eller om du blot skal have foretaget en mindre tagrenovering.

Uanset hvad tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser samtidig med, at vi udfører kvalitetsarbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på tagrenovering eller lægning af nyt tag, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 61 37 89 84 eller skriv til e-mail tm-kimhansen@live.dk og fortæl os om din opgave. Så udarbejder vi en god pris til dig.

Skal du have nyt tag?​

Så er vi de rigtige til opgaven! Uddyb i formularen hvilken opgave vi kan hjælpe med.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangler du noget?​

Skulle der være noget information du ikke lige kan finde, så brug vores søgefunktion her.