Energirigtig udskiftning af vinduer og døre

Skal du bruge en tømrer til udskiftning af vinduer?

Hos Tømrermester Kim Bjørnsted Hansen kan vi være behjælpelige for både private og erhverv, når det kommer til vinduer og døre. Vi har blandt andet kunder i Odense, Fredericia, Middelfart og omegn, men vi hjælper også gerne kunder på resten af Fyn.

Skal du således have monteret nye vinduer, eller har du brug for hjælp til montering af døre, skal du bare kontakte os. Vi er nemlig specialister i døre og vinduer, og herudover sørger vi altid for at finde energirigtige løsninger for dig. Ydermere tilbyder vi professionel sparring til alle vores kunder, da det er grundlaget for den rette løsning, der vil kunne indfri lige netop dine forventninger.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen for udskiftning af vinduer eller døre afhænger i høj grad af opgavens omfang, samt hvilke materialer du vælger. Der er eksempelvis stor forskel på, hvilken type vinduer du vælger, og om der er tale om udskiftning af en terrassedør eller en hoveddør.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Kunne du tænke dig en konkret pris på udskiftning af vinduer eller døre, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 61 37 89 84, men du kan også skrive til vores e-mail tm-kimhansen@live.dk, hvis du foretrækker det.​

Døre og vinduer​

Har du spørgsmål eller ønsker du at få mere at vide om hvad vi kan gøre for dig, så tøv ikke med at kontakte os.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangler du noget?​

Skulle der være noget information du ikke lige kan finde, så brug vores søgefunktion her.